Toiminta

Page

Sunnuntain päivätilaisuudet

Nämä klo 16.00 alkavat tilaisuudet ovat useimmiten opetuspanoitteisia, sisältäen myös evankelioimis-, musiikki- ja muita kohdennettuja aiheita. Kuukauden ensimmäisen sunnuntain kokous on leivänmurtokokous.

Vuoden aikana pidetään myös joitakin lähetyskokouksia, joista kertyneet varat käytetään lähetystyöhön, lähinnä osakannatuksen kohteena olevan Aki ja Niina Liimataisen työhön juutalaisten parissa, ja muittenkin kanavien kautta Israelissa tehtävän työn tukemiseen tai tilannekohtaisiin avustuksiin eri kohteissa.

Sunnuntain kokoukset pidetään pääosin omin voimin, oman saarnaajamme kantaessa niistä päävastuun puolisonsa kanssa, satunnaisia vierailijoita unohtamatta. Kuoro on myös mukana useimmissa kokouksissa ja lapsille järjestetään tarvittaessa pyhäkoulu kokouksen aikana.

Sanan ja rukouksen illat

Torstaisin pidettävät klo 18.00 alkavat rukouskokoukset koostuvat Sanan osuudesta, lauluista ja rukouksesta. Illoista vastaavat seurakunnan vastuunkantajat. Kesäaikana nämä tilaisuudet ovat tauolla.

Muu toiminta

Kesäaikana olemme Tammelan torilla keskiviikkoisin klo 9–13 (joskus lauantaisin) pienen telttakatoksen kanssa tarjoamassa hengellistä luettavaa ja pullakahvit keskustelun lomassa. Kesäviikonloppuina järjestämme myös evankelioimistapahtumia eri puolilla kaupunkia seurakunnan omassa pyöreässä kokousteltassa.

Tapahtumista ilmoitetaan kotisivuillamme www.pphsrk.fi ja Tamperelainen -lehdessä.

Tule mukaan rakentumaan Jumalan Sanasta ja yhteisestä uskostamme.